Psychosociaal Therapeut | Counselor in Hilversum

Therapie-Vergoed.nl Ursula Hopman therapeut psycholoog Hilversum

Ursula

Dag mooi mens, Fijn dat je hier terecht bent gekomen. Graag stel ik mij even voor, zodat je weet met wie je van doen hebt: Ik ben Ursula Hopman: mens, vrouw, moeder, echtgenote en psychosociaal therapeut. Ook ik heb een aantal hobbels in mijn leven ervaren, want niemand komt ongeschonden aan bij zijn bestemming. Door deze ervaringen heb ik veel geleerd over mezelf, onder andere dat ik iemand ben die gaat voor echtheid en openheid. Bij mij kun je terecht voor allerlei vragen en problemen die jou belemmeren om volop jezelf te kunnen zijn. Een traject bij mij begint met luisteren naar jouw verhaal, zonder aannames, zonder oordeel, zonder direct met allerlei labeltjes en protocollen te komen. Ik geloof er namelijk in dat jij diep van binnen weet wat jij nodig hebt om je weer helemaal happy te voelen. Je hebt alleen tijdelijk iemand nodig die samen met jou onderzoekt wat dat is. Voel je daarom welkom in mijn praktijk, waar jij centraal staat.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Voor een individueel traject reken ik €70,00 per sessie.
  • Een sessie duurt ongeveer een uur.
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Ursula

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.