Register Counsellor | Psychosociaal Therapeut in Bergeijk

Therapie Bergeijk Psychosociaal therapeut Counsellor Therapie-Vergoed.nl

Tom

Ik ben Tom Mouwen, woonachtig in Bergeijk in de prachtige Brabantse Kempen. Ik heb Social Work (voorheen SPH) gestudeerd aan de HAN en heb vele jaren gewerkt binnen de zorgsector (Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg). Daarnaast heb ik een traject gevolgd bij de Stichting Counselling Nederland en ben ik opgeleid tot Register Counsellor. De opleiding heeft mij laten inzien dat ik graag andere mensen wil ondersteunen. Met die reden ben ik mijn eigen praktijk gestart als counsellor. Ik kan erg genieten van gezelligheid met vrienden en familie. Tuinieren, schilderen en wijn zijn mijn hobby’s. Verder ga ik graag op vakantie. Maar wie niet?

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Individuele Counselling
  • Een kennismakingsgesprek van een half uur (Via beeldbellen of in de praktijk) is gratis en vrijblijvend.
  • Daarna ieder uur: 60 Euro = Afspraak vindt digitaal plaats middels beeldbellen 75 Euro = Afspraak vindt plaats binnen de praktijk 90 Euro = Afspraak vindt plaats op een nader gekozen locatie. (+ bijkomende reiskosten)
  • Relatiecounselling
  • 140 Euro = Afspraak vindt plaats binnen de praktijk
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Tom

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.