Wat leuk dat je je wilt aanmelden! 

Therapie-Vergoed.nl is een nieuw initiatief. Onze eerste gedeeltelijke doelstelling is bekendheid creëren voor andere zorgbehandelaars evenals dat de potentiële cliënten de zorgbehandelaars kunnen vinden. Het is voor clienten belangrijk om overzichtelijk te hebben welke zorgbehandelaars vergoed worden. Soms is de optie voor financiële vergoeding namelijk erg belangrijk.

Therapie-Vergoed.nl zit nog in fase 1. Dat houdt in dat we zorgbehandelaars aan het verzamelen zijn. Wel doen we al onze best om cliënten aan te trekken. Om deze reden is de aanmelding gratis. We vragen enkel per cliënt dat zijn eerste sessie heeft gehad een eenmalige vergoeding van €25,- ex btw. Zogenaamde inspanningsfee. We werken op basis van goed vertrouwen. Daarbij horen we natuurlijk graag zoveel mogelijk feedback over dit platform zodat we ons kunnen verbeteren en blijven groeien. 

Voordelen voor jou

  • Geen tijd kwijt aan marketing 
  • Geen extra kosten kwijt aan marketing. 
  • Je betaald enkel wanneer er een succesvolle aanmelding is geweest.
  • Je bent online zichtbaar.
  • Je vergroot het online bereik en toekomstige mond-tot-mond reclame van je eigen bedrijf. 

Om jouw aanmelding af te ronden vragen we jouw gegevens hieronder in te vullen. Uiteraard worden jouw persoonlijke gegevens niet gedeeld met de cliënt. Deze zijn enkel bedoelt voor de factuur. 

Stel hier jezelf voor aan de cliënt. Gebruik minimaal 600 woorden.
Hoe wil je op de hoofdpagina gevonden worden. Bijvoorbeeld; fysiotherapeut, psychosociaaltherapeut, psycholoog, schematherapeut etc.
Met welke hulpvragen kan een cliënt bij jou terecht? Hoe uitgebreider je dit aangeeft, hoe beter je bij de cliënt aansluit. Minimaal 10 hulpvragen aangeven.
Bijv. vanaf 18 jaar of ouder, koppels, kinderen etc.
Benoem hier jouw specialisaties voor de cliënt.
Laat aan de cliënt weten welke opleidingen, cursussen en workshops je hebt gevolgd. Volledige uitgeschreven inclusief jaartal wekt vertrouwen.
Geef hier jouw tarieven en sessieduur aan en vergeet niet je kennismakingstarief te benoemen
Geef aan bij welke beroepsverenigingen je bent aangesloten.

Voor dat je het v

Therapie-Vergoed.nl