Psychosociaal Therapeut in Leersum

Sylvia Groener | TherapieVergoed LEERSUM

Sylvia

Heb jij dat ook dat je je soms onzeker voelt? Dat je streng bent voor jezelf, maar dat dat niet meer werkt. Je krijgt steeds minder zelfvertrouwen, voelt je moe, maar gaat maar door, werkt hard. Je heb moeite met je grenzen aangeven en piekert veel. "Van veel 'moeten' en het 'goed willen doen' naar waardevol leven en innerlijke rust."

Wil je je doelen bereiken zonder dat dat ten koste gaat van jouzelf? Wil je meer balans
bewaren en weten hoe je je grenzen beter kan bewaken? Wil je innerlijke rust voelen?

Samen, vanuit mijn praktijk op de prachtige Utrechtse Heuvelrug, kijken we naar wat echt belangrijk voor jou is en hoe jij dat kan bereiken.
Mijn naam is Sylvia en vanuit mijn praktijk in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug, coach en begeleid ik mensen naar gedragsverandering. Ik kijk welk traject het best bij jou past en heb geen wachtlijst.

Preventie
Mijn specialisatie is burn-outpreventie. Mensen die veel van zichzelf moeten, streng voor zichzelf zijn en moeite hebben om grenzen aan te geven, help ik graag met het vinden van een passende oplossing.

EMDR
Daarnaast help ik mensen met angst en fobie middels EMDR. Heb je iets naars meegemaakt, een auto-ongeluk, een nare ingreep in het ziekenhuis, ben je gepest en blijf je last houden van deze schokkende ervaring(en)? Dan is EMDR een bewezen methode om deze ervaringen te verwerken.

Waardevol
Is je gezondheid je alles waard? Het wordt niet vanzelf anders, het wordt pas anders als jij daar andere keuzes in gaat maken. Wil jij dat ook? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Sylvia

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Kennismakingsgesprek is gratis
  • Individuele psychosociale therapie: €90,- per uur
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Sylvia

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.