Psychosociaal Therapeut, Counsellor en coach in Breda

Psychosociaal therapeut Breda Moniek Hop van Baar

Moniek

Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt. Ik ben Moniek Hop integratief counselor, psychosociaaltherapeut en coach.

Hoe fijn zou het zijn als je je vaker gelukkig voelt? Dat je tevreden bent met je leven en de dingen gaan zoals jij het wilt. Wil je je gelukkiger voelen met jezelf? In je relatie? In je werk? Wil je meer uit je leven halen? Heb je het gevoel dat ‘iets’ je geluk in de weg staat? Voel je je onzeker? Wil je verder na een ingrijpende gebeurtenis? Laten wij kosteloos en vrijblijvend kennis maken.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben geïnteresseerd, creatief, authentiek en toegankelijk. In de sessies ben ik je spiegel. Soms confronterend. Soms met een glimlach, maar altijd open, zonder oordeel en respectvol. Ik werk integratief, hierbij worden alle delen van het mens-zijn betrokken. Gedrag, emoties, denken, lichaam, zingeving en je omgeving. Je gaat aan de slag met het aanpakken (onbewuste) innerlijke belemmeringen en gevoelens die je belemmeren stappen te zetten.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Gratis kennismaking om te kijken of je bij mij op de juiste plek bent
  • Tarief particulier 89 euro
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Moniek

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.