Psychosociaal therapeut | Holistisch complementair therapeut | NLP coach | Loopbaancoach | Paardencoaching in Woerdense Verlaat/Nieuwkoop

Psycholoog Woerdense Verlaat Therapie-Vergoed.nl

Nikolien

Therapeut, coach en mentor voor vrouwen die in standje overleven staan en aan het soul searchen zijn naar meer geluk, rust, succes en voldoening.

Ik ben Nikolien van http://www.momsandmore.nl, en ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die aan het soul searchen zijn, niet meer weten wat ze willen, ongelukkig zijn, vastzitten en in standje overleven staan. Die op zoek zijn naar hun purpose, meer zingeving en keuzes willen maken in lijn met waar ze voor in de wieg gelegd zijn. Ik ben er voor je als je het gevoel hebt dat je jezelf ergens onderweg bent kwijtgeraakt en dat je op zoek bent naar meer voldoening en betekenis in je leven.

Ik werk met vrouwen die klaar zijn om weer de controle over hun leven te nemen. Die willen ontdekken wie ze echt zijn, waar ze verschil kunnen maken en wat ze echt willen in het leven.

Samen gaan we op zoek naar jouw volledige potentieel, waar je hart van gaat zingen en je ziel van gaat springen. We stellen een stap-voor-stap actieplan op zodat je meer voldoening, geluk, en betekenis in je leven gaat ervaren. We stoken je innerlijk vuurtje weer op.


Ik help je om weer je authentieke zelf te zijn, duidelijk te krijgen wat je wil, wat je nodig hebt en wat echt belangrijk voor je is. Zodat jij de keuzes kan maken en stappen kan zetten die nodig zijn. Ik geef je helderheid in je talenten en gaven, maar ook in je zelfsabotage, negatieve emoties en belemmerende overtuigingen die we vervolgens op een diep en duurzaam niveau gaan doorbreken.

Met andere woorden, ik help je twijfel, onzekerheid, gepieker, strijd, eenzaamheid, ongelukkig voelen, schaamte, frustratie, falen, niet goed genoeg, en angst los te laten. Zodat je eindelijk vrij bent om te zijn wie je altijd al was, maar misschien uit het oog bent verloren. Zodat je vrij bent om te doen waar jij het meest van opbloeit!

 
Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen in mijn praktijk in Woerdense Verlaat/Nieuwkoop

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen die ik hanteer in mijn praktijk in Woerdense Verlaat/Nieuwkoop
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Gratis Kennismaking
  • Sessies van 60, 90 en 120 minuten.
  • Online of in de praktijk
  • Ook in de avonduren.
  • Diverse losse sessies en programma's mogelijk
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Nikolien

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden. 

http://www.momsandmore.nl