Psychosociaal Therapeut | Therapeut | ACT therapeut | counselor in Nieuw Vennep en Hoofddorp

psycholoog hoofddorp Nieuw Vennep Therapie-Vergoed

Chantal

Ik ben Chantal Magdelijns. 52 jaar, geregistreerd psychosociaal therapeut. Ik heb een praktijk in Nieuw Vennep Heemstede en Hoofddorp. Na heel wat jaren te hebben gewerkt bij de overheid heb ik een aantal jaren geleden besloten om het roer om te gooien en te doen waar ik energie en voldoening van krijg op werkgebied. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan de HBO opleiding psychosociaal therapeut/ counselor. Tijdens mijn opleiding heb ik mij mogen verdiepen in de praktische psychologie, klinische psychologie, sociale psychologie en heb ik medische kennis gehad. Na deze opleiding te hebben afgerond kon ik echt het roer omgooien en ben ik mijn eigen praktijk gestart.


Na het afronden van mijn studie ben ik veel energie blijven steken in mijn ontwikkeling. Daarom heb ik ervoor gekozen mij te specialiseren in ACT (Acceptance and Commitment therapy), Oplossingsgerichte therapie, Positieve psychologie en PICS en PICS-F.

Ik heb gewerkt als online- therapeut bij stichting ES . Tijdens Corona heb ik veel gesprekken online gevoerd. Hierbij was de ervaring die ik heb opgedaan bij ES onmisbaar. Verder heb ik als ACT- trainer bij Stresswise gewerkt.

Naast mijn praktijk begeleid ik als vrijwilliger mensen met kanker bij Adamas. Dit is een inloophuis voor mensen die getroffen zijn door kanker.
Ik vind het belangrijk om op deze manier bij te dragen aan het welzijn van mensen die geraakt zijn door kanker.

Ik ben empathisch en oplossingsgericht. Voor mij betekent hulpverlenen inzicht geven, ondersteunen en motiveren, zodat jij beter met je problemen om kunt gaan.
Ik hoop dat jij na elk gesprek met mij een stukje lichter weggaat.

Chantal Magdelijns

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Wat kost een gesprek? Het eerste (kennismaking/intake) gesprek is telefonisch en is kosteloos. De volgende gesprekken: 60 minuten € 85,- Het is mogelijk om de gesprekken ook online te voeren(via een beveiligde verbinding). Afspraken in de avonduren tot 21.00 en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 is mogelijk.
  • Wachtlijst: Nee, je kunt meestal binnen 2 weken terecht.

Bericht aan Chantal

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.