Psychosociaal therapeut Florien in Bussum

Psycholoog Bussem Florien Linck TherapieVergoed.nl

Florien

Een therapiesessie is voor mij een ontmoeting van mens tot mens, waarbij de cliënt inbrengt wat er speelt en ik als begeleider het hoe van de therapeutische benadering. In mijn praktijk staat niet een bepaalde methode of techniek centraal. In afstemming op de cliënt maak ik op een eigen geïntegreerde manier gebruik van wat ik in mijn opleidingen Focusing in Therapie, Voice Dialogue en transformatie psychologie, Jungiaanse coachingsmethoden en psychosociale therapie heb geleerd. Daarnaast volg ik steeds bijscholing en bestudeer ik vakliteratuur.

Mijn ervaringen als cultureel antropoloog en mijn eerdere werk als interviewer om mensen over hun leven te laten vertellen en daar een portret in gesproken woord van te maken (1990-2010) liggen aan de basis van mijn loopbaan als therapeut. Al deed ik het er toen niet om, de gesprekken die ik met mensen had, bleken voor hen vaak een ervaring met een therapeutische waarde te zijn. Die kant van de ontmoeting, wat het mensen doét om over hun leven te praten en om ervaringen te delen, wakkerde steeds meer mijn verlangen aan naar verdieping om cliënten als psycholoog te kunnen begeleiden op hun levenspad.

Ik woon samen met mijn man in Bussum. Onze zoon en dochter studeren in Amsterdam. Voordat ik moeder werd, was ik graag op reis in de wereld. Mijn moederschap heeft mij dichter bij huis gebracht. Ouder zijn van opgroeiende kinderen heb ik als een uitdagende en boeiende levensfase ervaren, waar ik veel van heb geleerd. Ik maak daar in mijn werk dankbaar gebruik van als dat zo uitkomt.

Mensen omschrijven mij als een enthousiast mens. Zo ervaar ik dat zelf ook. Mijn serieuze en melancholische kanten helpen mij rust in het leven te vinden die ik nodig heb om plezier in alles wat ik doe te behouden.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • €60,00 Kennismakingsgesprek van 1 uur
  • €125,00 Sessie van 1 tot 1½ uur
  • Mijn therapietarieven zijn vrijgesteld van btw. Bij coaching (bedrijfskosten) komt er 21% btw bij.
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Florien

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.