Psychosociaal therapeut in Schagen

Debby Versteege Psychosociaal therapeut Schagen

Debby

Mijn werkwijze: Je zult bij mij geen kant en klare oplossingen krijgen. Uitspraken als: “Je moet het gewoon leren loslaten” of “Het wordt tijd dat je voor jezelf kiest.” vind ik best leuk voor op een tegeltje of aan de koffietafel, maar past niet in mijn manier van werken als therapeut. Ik benoem wat ik zie en doe dit op een open, warme en respectvolle manier. Ook humor is een belangrijk onderdeel van wie ik ben en dus ook hoe ik met jou aan de slag ga. Er wordt regelmatig flink gelachen. Want zonder te bagataliseren, kunnen we ook met luchtigheid kijken naar onze worstelingen. Dit geeft ruimte en helpt om met een andere blik te kijken naar ons eigen handelen. Dit moet wel bij je passen! Voor mij zit de uitdaging in het samen met jou op zoek te gaan naar waar jouw valkuilen liggen en hoe je op een andere manier kunt gaan kijken naar de moeilijkheden waar je tegen aan loopt. Maar ook waar jij goed in bent en op welke manier je dit kunt uitbouwen, voor je laten werken. Hiervoor gebruik ik de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb op het gebied van verschillende therapeutische benaderingen.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • De kennismaking is kosteloos en vrijblijvend.
  • Consult: €80,00 per uur
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Debby

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.