Psychosociaal Therapeut | Psychosynthese therapeut in Leiderdorp

Therapie-Vergoed.nl Sjaan Alewijn psychosociaal therapeut psycholoog Leiderdorp

Sjaan

Hi mijn naam is Sjaan Alewijn. Zolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door wat anderen beweegt. Ik heb altijd in de hulpverlening gewerkt en sinds eind 2020 heb ik een eigen praktijk in Leiderdorp, waar ik mensen begeleid met onder andere zingevingsvragen. Ik help jou om alle delen van jezelf inzichtelijk te krijgen zodat je optimaal kunt putten uit je eigen kracht. Je bent zoveel meer dan je denkt. Als therapeut kijk ik met jou samen naar wat er allemaal onder de oppervlakte speelt, zodat jij zelf weer de kapitein wordt van je eigen schip. Als persoon ben ik creatief, intuïtief en toegankelijk. Humor vind ik een belangrijk ingrediënt om met liefde naar jezelf te kijken, ook naar je schaduw kanten.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Kennismakingsgesprek is gratis
  • Individuele consulten € 90,- vrij van btw
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Sjaan

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.