Psychosociaal Therapeut | ACT trainer en therapeut in Grave

Psychosociaal therapeut Grave Leontine van Zwam Therapie-Vergoed.nl

Léontine

Ik ben in 1967 geboren in Renkum en heb mijn jeugd doorgebracht in Heelsum. Nu, na vele jaren en diverse verhuizingen, woon ik al enige tijd (en met veel plezier) in het mooie Brabantse Grave.

Mijn levenspad tot op heden heeft, net als bij velen, hoogte- en dieptepunten gekend. Ik heb te maken gekregen met de vreugde van liefde, de vreugde van de geboortes van mijn kinderen en het hervinden van (levens-)geluk, maar ook met verdriet door ernstige ziekte, jeugdproblematiek, het verlies van werk, verlies van een relatie en verlies door het overlijden van een dierbare. Uiteindelijk heeft ieder dieptepunt mij sterker gemaakt, van iedere ervaring heb ik geleerd, en uiteindelijk ben ik in staat geweest om te worden wie en wat ik nu ben: de persoon die ik ook graag wil zijn. Dit gun ik iedereen: niet de dieptepunten, maar wel de kracht om uiteindelijk te zijn wie je wilt zijn. Met mildheid voor de ‘minpuntjes’ en waardering voor kwaliteiten en goede eigenschappen. Ik geloof sterk in de kracht van eerlijk naar jezelf (durven) kijken. Dit maakt groei mogelijk.

Een waarde die voor mij persoonlijk erg belangrijk is, is respect. Deze waarde neem ik dagelijks mee, en draag ik ook uit in de uitoefening van mijn vak als psychosociaal therapeut. Met respect voor jouw autonomie help ik je graag om je weg te vinden in een periode waarin het wat moeilijker gaat of het even niet meer lukt. Ik help je bij het terugvinden of (her-)ontdekken van de kracht die in eenieder verborgen zit, dus ook in jou. En vervolgens geef ik jou alle ruimte om vanuit deze kracht zelf keuzes te maken, zonder een waardeoordeel; met respect.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Kennismakingstarief: €50,-
  • Vervolggesprek 80,-
  • Gespreksduur: 60 minuten
  • Wachtlijst: op dit moment niet (behoudens "populaire" tijdstippen)

Bericht aan Léontine

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.