Psychosociaal Therapeut | ACT therapeut| EMDR therapeut in Delft

Therapie-Vergoed.nl Leone Wevers psycholoog Delft

Leone

Hallo, ik ben ik Leone Wevers. In 2014 ben ik als psychosociaal therapeut mijn praktijk in Delft gestart. Mensen ondersteunen en begeleiden is de leidraad in mijn leven. Vanuit mijn opleiding tot Psychosociaal Therapeut, maar ook vanuit eigen ervaring weet ik dat je balans in je leven (terug) kan krijgen. Dit is iets wat ik jou ook gun.

Om mensen op professionele wijze te kunnen begeleiden heb ik eerst Klinische Psychologie gestudeerd. Daarna heb ik Psychologie & Communicatie – vakrichting Psychosociaal Counselor & Therapie – gestudeerd.

Uit balans raken kan verschillende oorzaken hebben, soms weet je waardoor het komt en soms weet je dat niet. Therapie geeft veel nieuwe inzichten, over jezelf en over hoe om te gaan met situaties die je moeilijk vindt, inzichten die jou helpen. Door onze gesprekken en de oefeningen die we doen, komt de gewenste verandering tot stand. 

Bij ons eerste gesprek kijken we waar je tegenaan loopt, samen bepalen we waar jij antwoord op wil hebben. Op een laagdrempelige, persoonlijk en effectieve manier gaan we hiermee aan de slag. 
 
Referentie van een client: Leone kan heel goed luisteren en verbanden leggen en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot de inzichten komt. Ze heeft veel oefeningen om thuis te doen zodat je werkelijk een gedragsverandering kunt realiseren. Bovendien is ze een erg prettig persoon om mee te praten en om je hart bij te luchten.
 
Interesse in een gesprek? Stuur mij dan een bericht. Je bent van harte welkom!
Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • € 95,00 per consult - ruim 60 minuten
  • Avondsessie is mogelijk (+ euro € 10,00)
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Leone

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.