Psychosociaal Therapeut | Relatietherapeut | Traumatherapeut in Breda

Therapie-Vergoed.nl Jolande psychosociaal therapeut Breda

Jolande

Hallo, ik ben Jolande Rommens-Musquetier. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk in Breda Haagse Beemden als psychosociaal therapeut en relatietherapeut. Hier behandel ik mensen met angst en paniekklachten, stress, overspannenheid en burn-out, problemen met rouw en verliesverwerking, negatief zelfbeeld, trauma en PTSS klachten en/of relatieproblemen. Ik werk ondermeer met methodieken zoals counseling, ACT, CGT en EMDR en voor relatietherapie gebruik ik IBCT, EFT en geweldloos communiceren. Ik ben opgeleid als vaktherapeut en ik vind persoonlijke, positieve en praktische therapie belangrijk waarbij ik bij voorkeur werk met maatwerktrajecten. Samen met jou als cliënt stem ik af wat er aan de hand is en wat we in kunnen zetten als therapeutische methode. Wil je graag hulp of meer informatie, neem gerust contact met mij op.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Tarief individueel gesprek 95 euro
  • Tarief relatietherapie/gezinstherapie 125 euro
  • Avondtarief + 20 euro
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Jolande

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.