Psycholoog | Psychosociaaltherapeut | Existentiële psycholoog | Traumatherapeut | Lichaamsgericht therapeut | Levenstherapeut | Holistische counsellor | Relatietherapeutin Breda

Angel

k ben Angel, werkzaam sinds 2016 als psycholoog, lichaamsgericht/somatic therapeut en existentiele counselor in Breda, Nederland. Ik kom oorspronkelijk uit Amerika en ben woonachtig in Nederland sinds 2001. Ik heb zelf een samengestelde, multiculturele gezin en veel verschillende levenservaringen die helpen mij verbinding te maken met mensen van alle achtergronden. Mijn aanpak is holistische en persoonlijk, en ik help mensen graag verder om blokkades uit de weg te zetten zodat ze in hun kracht kunnen staan en met meer plezier in het leven kunnen zijn. Dit houdt in om mensen te helpen verdiepen in, en bepaalde levensthema's/situaties te ontrafelen zodat ze met meer bewustheid verder kunnen gaan. Ik zie mezelf meer als een gids, een partner die samen met jou kijkt naar je huidige situatie en helpt je bewuster te worden, en jezelf beter te leren kennen en vertrouwen op alle gebieden. Onafhankelijk van jouw persoonlijke doelen dat je wil 'bereiken' met de therapie, bij mij kom je altijd in meer verbinden met jezelf.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Individuele intake en vervolg sessie 60 minuten 87,50
  • Traumatherapie 90 euro per sessie
  • Relatietherapie intake 60 minuten 87,50
  • Relatietherapie 75 minuten sessie 130 euro
  • Wachtlijst: soms tot 2 weken

Bericht aan Angel

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden. 

http://www.coreresilience.nlhttp://www.coreresilience.nl