Psychosociaal Therapeut | Trauma en rouw therapeut | Hypnotherapeut in Boekel

Monique Verhagen Therapie-Vergoed.nl Boekel psychosociaal therapeut

Monique

Ik ben Monique Verhagen. Ik werk als therapeut om dingen uit het verleden op te lossen, zodat je met behulp van coaching de toekomst in kunt stappen. Van Trauma naar vrijheid. Mijn verhaal. Mijn moeder werd zieker en zieker en toen ik besefte dat de pijn en verdriet van het overlijden van mijn broertje de oorzaak was werden mijn ogen geopend. Ik gaf mezelf 60 uur per week weg aan anderen, ik negeerde de pijnsignalen in mijn lichaam en ik deed net of de problemen thuis er niet waren. Mijn lichaam deed dingen op de automatische piloot, zonder te voelen, zonder emotie. Na mijn openbaring besloot ik op zoek te gaan naar echte hulp die bij mij paste. Geen psycholoog of maatschappelijk werker die luistert maar niets oplost en ook geen pilletje van de huisarts om mij beter te laten voelen, nee iemand die luisterde en mij begreep. De alternatieve therapie die ik vond bracht mij terug naar mijn gevoel. Naar de pijn en verdriet uit mijn jeugd, maar ook die van het overlijden van mijn dochter. Tijdens het proces gebruikte ik Bachbloesems om mij te ondersteunen, ging met traumatherapie aan de slag en kwam in contact met mijn diepste verlangens. Om mijn hoofd leeg te maken onderging ik regelmatig een Acces Bars behandeling. Hypnotherapeut - (baby)coach- meer Door naar de kern van mezelf te gaan, daar de problemen op onbewust niveau op te lossen, zag ik alles in het nu veranderen. Al na 1 sessie was ik getransformeerd. Ik voelde me rustig, had meer energie om de dag te starten en om dingen te doen. De angst die mij belemmerde om stappen te zetten was weg. De belemmerende gedachten uit mijn hoofd verdwenen. Ik kreeg weer controle over mijn leven. Ik zette mezelf weer voorop. Ik leefde weer. Zo'n gaaf en onwerkelijk gevoel. Ik nam afscheid van de dingen die mij geen energie meer gaven (kinderopvang verkopen en scheiden) en ik ging dingen doen die mij energie geven (studeren en mezelf ontwikkelen). Ik wist nu dat mijn broertje en mijn dochter niet voor niets zijn overleden. Ik gebruik mijn eigen ervaring om ervoor te zorgen dat andere moeders hun verdriet, pijn,....... niet mee hun graf innemen en hun kinderen opzadelen met een trauma wat ze belemmert om te zijn wie ze zijn.

Wie kan ik helpen
Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet. 

Therapievormen
Opleidingen
Ik ben aangesloten bij

Tariefinformatie
  • Per sessie van ongeveer 2.5 a 3 u 250€. Je kunt na de intake beslissen of je door wilt gaan. je betaalt dan alleen de intake kosten, afhankelijk van de tijd dat de afspraak heeft geduurd.
  • Telefonische intake van 10 minuten is gratis.
  • Wanneer je via deze website een afspraak maakt, krijg je 10% korting op het pakket, zoals vermeld op mijn website.
  • Wachtlijst: Nee

Bericht aan Monique

Wil je meer weten over welke therapien door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Op Zorgwijzer.nl kan je dat overzichtelijk terugvinden.